12
Sep
11

Hallby IF – VästeråsIrsta HF

På Onsdag går VästeråsIrsta för första gången in i en seriematch. Blir bortapremiär i Allsvenskan mot Hallby.
Hallby som tappat skyttekungen Viktor Skillhammar till Tumba, men har en del rutinerade herrar som Robert Jangmo och Vasilj Lundberg.Okej dem enda 2 jag känner igen i det laget ihop med fd Eskilspelaren Simon Aulen och Rpkillen Adam Lönn. Här om veckan förlorade Hallby stort mot Lugi(37-20) medans dem tidigare här vann gallionen cup mot bra motstånd som Kärra,Önnered,Kroppskultur och Country. Det tyder på att dem håller rätt hög nivå i år. Men jag tror bannemig att VästeråsIrsta kommer att ta hem matchen .

Dem har värvat bra i Philip Åkesson och Andreas Bamberg sen verkar dem fått ihop truppen bra med tanke på resultat under försäsongen där man bla slagit Lindesberg,Caperiotumba,Djurgården,Follo och Cyrus. Det är inga dåliga segrar någon av dem. Sen även hållt jämna steg med Hammarby i 2 matcher. Gått på en riktig plump mot RP Linköping där man förlorade .

Tror att VI kommer bra förberedda och kommer vinna denna matchen med 4 mål. Även om Boqvist inte gör mest mål så kommer han säkerligen vara direkt inblandad i bra många av dem! Daglund kommer gå bra även i allsvenskan och han lär mosa sig förbi ett gäng med försvarspelare under säsongen. Många sevärda pojkar i detta lag.
Har tyvärr inte lyckats tajma in att se någon match med dem nu under försäsongen men kommer definitivt infinna mig i BoomboomardierArena(Västerås stad beslöt sig för att avtacka Daniel Berg som gått till Hallstahammar och böt namnet på arenan som ett tack för många fina skott)
på söndag mot Skånela.


0 Svar to “Hallby IF – VästeråsIrsta HF”



  1. Kommentera

Lämna en kommentar


Din webbläsare stöder inte iFrames. Du kan se räknaren här.

Besökare

  • 42 727 hits

Arkiv